Direktlänk till inlägg 2 augusti 2009

Jag kan tala!

Av Winner Horse - 2 augusti 2009 22:14

jag kan tala med hästar, närå, men jag har utmanat mig själv idag till den milda grad att jag fortfarande är hög på endorfiner.


Jag paddlade till en ö, nej se paddla går bra, vatten och vågor och kanoter och paddlar och allsköns faror kan susa förbi, inga problem.  

Landsteg på en ö, endast bebodd av sju hästar. Min kompis som var med kan tala med hästar. Jag gick runt som en annan arapapapia på julafton och frågade:

Varför gör den så där nu då?

Varför sliter den av löven på det där sättet?

Om den kommer fram till mig vad vill den?

Hon hade svar på allt. Och när paniken slog till, plötsligt var dom för många runt mig, fladdrade med läpparna på det där viset, sa jag: Vad ska jag göra nu?

Ställ dig där, sa hon och pekade på en fläck bredvid. Svar på allt.


En lufsade efter mig precis hela tiden. Den var liksom lite sällskaplig, lite nyfiken, fast på avstånd, den var inte alls framfusig, och lika plötsligt som paniken kom infann sig känslan av att de där hästarna är nog ganska okej djur ändå. Bara dom slutade fladdra med läpparna.


Jag närmar mig inte titeln kvinnan som kunde  tala med hästar. Mne jag börjar närma mig förståelsen av horsebodylanguage. Så nära var jag att jag såg att den som följde efter mig, punktmarkerade mig, hade långt hår över hovarna. Fint. 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

3 augusti 2009 02:29

Jag hade fått panik!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se