Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

röda tomater

Av Winner Horse - 28 juli 2009 22:10

Efter vår sejour i år är vi åter på hemmaplan. Glada katter, fantastisk ros, och röda tomater som plåster på såren mot att det (semestern) tar slut även i år.

Jag har huset fullt av ljus. Det blev en tur till Liljeholmens stearinljusfabrik, jag var bara tvungen att skriva ut hela ordet, där man kan fynda på riktigt.

Så nu är jag laddad för enn mysig höst.


Vemodiga tankar, nedvarvad och ärlig:

Möjligheten till improvisation är begränsad, är lite vingklippt. Det blir inte den där spontana trippen till Köpenhamn, ingen sista minuten, inte åka dit vägen tar slut och sen hitta på något- på ett tag.

Det begränsar en att vara vuxen, nä, kom inte dragandes med att begränsningarna sätter man minsann själv! Det är inte sant.

Vi tar den sista minuten, vi åker dit v'ägen bär, vi improviserar i alla fall,skiter i våra begränsningar som vi sätter själva, ringer hem till barnen och säger att - men ni kan ju panta flaskor och äta lite makaroner med salt, mamma och pappa improviserar lite.


Ochtill alla torrbollar som skickar räkningar säger vi ungefär: nämen hallå, vi vill typ inte känna oss begränsade, vi improviserar, har åkt bort sörru, kan ni skicka räkningen när vi kommer hem?MEN, det kommer en tid, en tid när vi är pensionärer minsann! Bäva månde barnen. Och elbolaget med för den delen....
 
ANNONS
 
Synne

Synne

29 juli 2009 04:41

Så är det. Man måste ta ansvar som vuxen. Tror inte barnen hade gillat makaroner och salt en längre tid. Men varför inte ta med dom då? Eller gillar de inte att improvisera?

Kanske lugnast att vänta tills vi blir pensjonärer....
Kram i natten vännen.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

akvarelltant

30 juli 2009 13:40

Välkommen hem! Är jag undantaget som bekräftar regeln? Improviserat är precis vad vi gjort, lämnade visserligen mitt kort hemma så ingen svalt ihjäl. Jag och P har susat runt i bil och stannat bara där solen lyst. Mest lyste den i Helsingör och särskilt på Hotel Marienlyst som jag varmt rekommenderar till alla. Status på lägenheten en vecka senare helt ok, 1 trasig spegel får man ta. Tjingeling!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se