Direktlänk till inlägg 14 juli 2009

Mitt namn

Av Winner Horse - 14 juli 2009 17:59

som jag heter här på bloggen - Winnerhorse - är något jag tycker om. Namnet alltså. Hästar är läskiga, dom har stora tänder och fladdriga läppar som alltid fladdrar. Jag har inte knäckt hästnöten!


I morse var det spännande må ni tro. Tre hästar på rymmen, klapprade förbi på grusvägen, jag ut, nyfiken förstås, kollar på avstånd, tre hästar med hovar och allt.

Min kompis försöker få in dem till hagen där de hör hemma, jag följer henne som en skugga.

Vips vänder hästen och kutar in i trädgården, jag blir liksom jagad in. Tar skydd bakom ett träd, funderar först på att hoppa ned i poolen men hann inte.


Så där står jag och säger; nämen vad var det där då hästen? Kom INTE hit, den tittar på mig och vänder tillbaka.


Sånt händer på Gotland.


 
ANNONS
 
Synne

Synne

15 juli 2009 11:09

Fladdriga läppar som alltid fladdrar.....
Den kan jag inte komma ihåg att mina hästar hade...
De var så snälla så...


Var glad de hade hovar och allt. Utan hovar kan de inte gå/springa...
Men vad är alllt?

Små söta gotlandsruss ja...
Sma starka goa PONNYER, inte häst vännen.
Inte häst. En häst har en mankhöjd på runt 150 cm. Under det är det ponny hehe...

Strunt samma. Hoppas du har det bra på Gotland. Har aldrig varit där, men skulle gärna se ringmuren runt Visby.
Ha det nu så gott där. Bland ponnyer och annat skoj.
Kramen Vinnarhästen.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
nilla

nilla

16 juli 2009 11:06

Låter som att du har en spännande semester. Det var väl bra att du inte hoppade i poolen, tänk om du lurat hästen att följa efter!

http://nillalivet.blogspot.com

 
Annika

Annika

28 juli 2009 09:56

Min älsklingshäst Eject har nog läppar som fladdrar....
Det är illa....men sant. :-)

http://acka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se