Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Idag är jag Ior

Av Winner Horse - 5 juli 2009 14:46

.. och säger med lite tyst, och mörk och lite brummande röst: varför är livet så orättvist, varför mår jag inte så bra idag?


Jo för igår var jag Nalle Puh med hundramiljarders liter flytande dunderhonung innanför västen. Och jag blev John Travolta och lite Einstein och och nämen just det  Fråga Olle, psykologen och här har du din vän.....allt det var jag igår. Kom på lite mer; antikvitetsexpert, världsmästare, ekvillibrist, drömtydare( oh no, nu blev det liiite jobbigt).


Och då ska man straffas, jag har ont i höger fot, träningsvärk och en präktig tillika jobbig baksmälla.


Tjingeling,


Ior/ Winnerhorse

 
ANNONS
 
Gamla Dahlskan

Gamla Dahlskan

5 juli 2009 15:23

Du här är vi också rätt så "schletna" i dag, utan att ens ha varit i närheten av dom där "topparna". Hur ball var man egentligen i går? Bad framför färjan (nä), nakendans på kajen (nä), fusk i TP (nä). Allt det där återstår att göra. Sommaren har just börjat!

http://www.carinadahl.com

 
nilla

nilla

5 juli 2009 22:36

Fantastiskt vilken mångsysslare man kan bli av lite etanol! =D

http://nillalivet.blogspot.com

 
susanne

susanne

7 juli 2009 10:10

Dan Andersonns svarta ballader( märk väl svarta ler)
har en bit av en dikt som jag vid extrem bakfylla brukar dra för mig själv,,


Igår jag kungen, I dag är jag slaven med ångest i hjärtat jag tänker på graven....

hoppas du mår bättre nu så Ior lämnat dig..kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

11 juli 2009 13:17

Hej på dig.
Smyger in lite försiktig nu så här några dagar efteråt. Hoppas den värsta bakissmällus gått över.

Hoppas för övrigt det är bra med dig. Här är det bra. Förutom att jag hoppar, hm går på kryckor....
Det regnar, men vet du.... Jag älskar det.
Det är så mysigt att sitta och höra på hur det smattrar på taket och fönsterna.
Det är så skönt att sitta under parasollen och lyssna på hur dropparna faller mot den uppfällda parasollen.
Japp, klar över att jag är tokig. Men det får vi skylla på den norska delen i mig....
För svenskar är väl inte knas eller....

Ha det så gott nu Vinnarhästen.
Trava lugnt genom sommaren, men låt inget hindra dig från att ta en galen galopp över ängar och åkrar någon gång.
Ett språng över staketet är heller inte att förakta. Det är lov att vara lite galen vet du...
Storkramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Stort och smått

Stort och smått

11 juli 2009 16:49

Hahaha! Jag blir också jättebra på allt när jag har druckit!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

1 augusti 2009 19:04

Pst! Jag har också en präktig baksmälla idag, men det säger jag inte (förrän nu), säger bara att jag är trött och har sovit illa i natt. I går var jag stjärna, i dag en trött fläck, ha ha.

Men hörru Gotland låter ju lavvli. Familjen har talat om det i åratatal, utan att komma till skott. Har du nåt ställe att rekommendera?

Du har en underhållande blogg, kul att ha hittat hit!

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se