Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

It´s magic

Av Winner Horse - 29 juni 2009 21:34

Det har kommit en räkning till, gastar maken.

Jag rusar ned och kollar. jajamensan, det har det. En riktig feting.

Den måste vi ju betala, trallar jag tillbaka.


Vi ska ha lite kalas i helgen. Inventerar barskåpet som nästan är tomt. Men hallå där, kvittrar jag, ungdomarna har visst tömt barskåpet!

Maken kommer och kollar; jamenser man på, det har dom visst.


Sen går vi och badar. FÖR SOLEN SKINER.

Och vi har inte tid med trivialiteter, vi förirrar oss inte i detaljer. Vi njuuuuter.

Kom sol, kom sol och stanna, så ska du se det svenska folket i en ny tappning!


 
ANNONS
 
oskar

oskar

1 juli 2009 00:05

Ja skulle kunna tänka mig att köpa en bostad till mina framtida barn om jag hade råd.
Röstade för ett ja!

tja

http://i-love-china.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

1 juli 2009 07:16

ja det är nog så tur att det inte var regn väder då.... fniss..
ja i dag verkar himlen mulnat på.. men det är ok vi har 20 grader nu på morgonen,,, så jag är nöjd så..
lemonad recpetet har jag lagt upp på bloggen... kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Nadja

Nadja

4 juli 2009 20:05

Vad härligt! Tänk vad skönt det är när man kan se de små sakerna som gör en lycklig istället för de stora bekymmrena!

http://ensalig.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se