Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

En nioårings syn på stress

Av Winner Horse - 26 juni 2009 13:32

innan avresa, allt är packat.  Fullspäckad dag på jobbet. Struligt och hungrigt.

Ahhh säger jag och gnider mig i ansiktet och rufsar till min obefintliga frisyr - varför varför ska jag alltid bli så stressad. Det är inte bra!


Jag säger det för att pocka på lite medlidande och för att skruva upp tempot. Arbetsfördelningen är sned innan avfärd, mycket tydligt.


Jag är lite hungrig faktiskt, säger mellersta tonåringen, jag med mullrar store sonen och mannen säger glatt, jag beställer pizza.


men hallå, finns jag, eller är jag bara luft? Tänker jag.


Min lilla, den yngsta, har hört vad jag sagt, tittar på mig medlidande, och säger:

Nej mamma det är inte bra att stressa, det kanske är därför du får mens?


Jag blev genast på bättre humör!

 
ANNONS
 
Yvonne K

Yvonne K

27 juni 2009 16:56

Ja, det är härligt att få höra ett barns syn på saker o ting... hi hi.

Trevlig blogg du har, jag har fått mig många goda skratt, du skriver bra.
Är det ok att jag länkar till dig?

Ha det gott.

http://yvonnek.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se