Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Splasch!

Av Winner Horse - 23 juni 2009 20:55

Volvo Ocean Race, första parkett.

Spänningen var olidlig, jag kollade....

jag tittade över relingen, genom detta  hål, jag klättrade och efterfrågade kikare - när kommer dom???? Mina medpassagerare tittade med bestörtning på mig, hon har fått gallfeber och det är smittsamt....

Plörsligt får jag syn på en båt! Va är det såna där dom tävlar med? Frågade jag nyfiket.  Det var som fanken, inte dåligt, inte dåligt alls.

Det mullrade till liksom, och så:

Värsta armadan, något är på g!

Kolla! Erikssonbåten får eskort.

Och om någon frågade mig riktigt snällt så skulle jag faktisk, efter noggrant  övervägande kunna tänka mig att bo här:


Faktiskt.

Men då skulle jag ha ett antal sådana här i trädgården, annars får det vara

Då skulle jag vara lite nöjd så där.


 
ANNONS
 
susanne

susanne

24 juni 2009 22:51

coolt... att få se det...
du det där huset var "hyffsat" fint,,,,

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se