Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Oj oj oj

Av Winner Horse - 31 maj 2009 17:30

Jag har typ fastnat, jag är spelberoende. Det finns en gratissajt, som heter www.king.com.

Där brukar jag vara inne och förströ min hjärna ( jepp, f ö r s t r ö , inte förstöra).


Nu har det kommit ett nytt spel, Scrabble Zing, precis som alfapet! Oerhört beroendeframkallande.

Tills alldeles nyss vill säga, jag höll på att knäcka mitt rekord med tusenmiljarderspoäng, spänningen var olidlig inför femte och sista gången, då blir det k o m m u n i k a t i o n s f e l.


Jädra skitspel!

 
ANNONS
 
Syltan

Syltan

1 juni 2009 15:50

låter kul, den måste jag prova! :-)
har ju lite dötid här på kneget att slå ihjäl, men bara ibland!

http://syltan.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

1 juni 2009 22:26

Jag blev patiensbesatt när jag var i tonåren haha, så jag vågar inte prova sånt här =)

http://nillalivet.blogspot.com

 
Synne

Synne

2 juni 2009 13:30

Hejsan svejsan.
Ser att du fastnat i spelträsket....
Det har jag med. Snood och mahjong...
Man kan bara inte sluta. Måste nog kika in på den sidan du har där...
Hörs vi inte har jag försvunnit in där för gott.
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se