Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Jag och min burk

Av Winner Horse - 18 maj 2009 23:07

Man ska överraska varandra för att hålla äktenskapet vid liv.  Dont worry, jag är en pryd häst!


Fick smaka en alldeles underbar glass för ett tag sedan, efter det att jag fimpat,  den smakade gudomligt gott.

Köpte en likadan.

Åt direkt ur burken, because I am worth it, Ben & Jerry.

Tyckte att jag sopat igen alla spår, men när barnen kom hem: Mamma har vi glass?

Nej det har vi inte, den är slut!

Nu kommer jag till överraskningen -  min man tittade på mig som om jag blivit knäpp för att:

 1.  Han vet att jag inte är förtjust i glass  ( i vanliga fall, eller läs, jag gillar bara LYX glass, beacause I am worth it).

2.  Jag ljög, rakt upp och ned, en tvärlögn, glassen är slut!


Jag har gömt glassen på ett mycket bra ställe, inte i glasslådan i frysen, utan i en helt annan låda. Som de stora barnen uppenbarligen aldrig kollar i för där ligger bara saker som kan bli middag och se det är ju inte lika   intressant.  Tittade efter senaste ikväll att ingen hittat den, och yezzz den ligger kvar.
 
ANNONS
 
susanne

susanne

20 maj 2009 09:18

he he du är i gott sällskap jag gör lika... om jag vill ha något för mig själv...

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Nadja-Tokiga familjen

Nadja-Tokiga familjen

20 maj 2009 09:46

Haha ;D
Det kallas för _kvinnlig list_ när man gömmer sina godsaker på ställen där resten av familjen inte letar!

Köper jag något gotteligott till mig brukar lillens pappa sluka det direkt han får syn på det mengömmer jag det på hyllan under mickron där diverse brukar, fryspåsar och plastmuggar ligger så får jag njuta av mitt godis i fred ;D

http://tokiga-familjen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se