Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Tillbaka

Av Winner Horse - 18 maj 2009 22:49


Har varit ute på en ö i yttre skärgården på en fantastisk retreat. Vattnet kluckade, fåglarna kvittrade, katten spann och hunden var söt. Vi brukar åka en gång om året, ett gäng damer i blandad ålder, ut till denna ö, för att måla akvarell.


I år lade vi till tovning. Det var inte min grej, men kul att ha varit med om.  Ull som sockervadd, i lager på lager, på med massa vatten och såpa och gnugga. Jisses vad det löddrade. jag är för rastlös, det tog för lång tid. Men fåren var söta. Produktutvecklare som jag är, in my dreams, undrade jag om man kunde spänna fast fåret, lägga sig bekvämt, tvåla in fötterna med såpa och tova direkt på. Vilken bedrift va? Nä, jag sa det inte högt, tänkte det bara tillsammans med min kompis AC, sen fnissade vi hejdlöst.


Lägger ut lite bilder på ett par alster här i nästa inlägg.


Status rökning: inget sug. Går lätt som en plätt. Väntar på rekylen, eller på att jag åtminstone ska bli smällfet. Förra gången fick jag en metabolism som ett popcorn ungefär, kilona poppade upp ett efter ett. Inget kul alls.


Jag har slutat röka! Glad

Jag ser det! Ledsen.


Men inte denna gång. Interesting.

 
ANNONS
 
Nadja-Tokiga familjen

Nadja-Tokiga familjen

20 maj 2009 09:43

Vad härligt att åka ut i skärgården!!! Måla akvarell(!) det är häftigt, jag har inte tålamodet till det men för de som kan- attans så läckert det blir!!!

http://tokiga-familjen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se