Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Tuffsad

Av Winner Horse - 13 maj 2009 22:53

Jag är lite av vad man kan kalla tuffsad.


Tilltuffsad, av diverse vedermödor i livet. Alla och envar har format mig till den jag är idag.


Är man tuffsad orkar man ganska mycket, står pall liksom, för man har varit med om livets hårda.


Jag gillar ordet tuffsad. Det är inte så att jag ser ned på de otuffsade, jag blir bara liiite trött ibland. Vill kasta lite tuffs på dem, så att de ser perspektivet.


Jag menar, ägna hur många blogginlägg som helst åt något så trivialt som att sluta röka- herreminje.


No more pity, mer morr.

 
ANNONS
 
Mynta

Mynta

14 maj 2009 08:16

Jag gillar tuffsade människor!
De har alltid något att berätta.

Vägarna de väljer att gå är också oftare mer målinriktade än hos de andra; de otuffsade.
Kan man inte säga att tuffs är livserfarenhet? Alltså liv = LEVT liv; inte passivt följa-med-strömmen-liv...?

Tycker du är jätteduktig med ickerökandet.
Kämpa på!
(har också tillhört rökarnas skara...)

Kramar från en tuffsad till en annan...

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Baronessanq

Baronessanq

15 maj 2009 11:36

Jo, man ser ju vad som rör sig i ditt huvud just nu ;-D

http://viskning.blogspot.com

 
Dahlskan

Dahlskan

17 maj 2009 19:45

Jag är också tuffsad, Winnerhorse. Och jag vill inte heller vara utan min "tuffsade" dräkt.

Däremot kan jag vara utan ciggarna (sen snart 20 år tillbaka). Det goda vinet till den goda maten - Hell NO!

Kramar till dej och din familj!

/C

http://www.carinadahl.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se