Alla inlägg under april 2009

Av Winner Horse - 5 april 2009 01:06


                              Ibland krävs det så lite!

                                        GLÄDJE

                          Solen värmde idag - och jag är ledig

                          Gräsmattan är full av krokusar och minimini tulpaner


                     Jag är nyklippt, har tvättat bilen, slitit fram vårjackan

                     och cykeln och är redo för att möta VÅREN

ANNONS
Av Winner Horse - 3 april 2009 21:24

nävars, inte så där värst dyrt.

Jag menar, vissa människor har liksom bara ögon för Prada, YSL, Sand, ja ni vet.

Jag skrotar gladeligen runt på Lindex, Gina Tricot och HM.

Jag undrar mer vad det är- ska man visa att man har råd, att man är en särdeles alldeles superfantastiskt extra special person som vistas en millisekund ( sett i ett perspektiv) på denna jord. Man är lite extra liksom. Ska det vara kvalitetsbiten då som dessa människor hävdar, det är ju kvalitet! ofta lite nasalt. Men samma människor är de första att köpa en ny jacka enligt vårens mode, så kvaliteten varar ju lika länge som modet varar.


Jag har ett undantag. Från principen slit och släng, våga handla snorbilligt, och var en lika fiin människa för det. Mitt undantag då.

Det är något med Mexx.  Jag skruttar också gärna på Åhlens, alltid när jag studsar till och ser en superfin tröja så är det mexx. Det unnar jag mig ibland, dom har roliga designers tror jag. Att dom har kul menar jag, för tröjorna blir fina, mest runt halsen, skärningen.


Och så lite kuriosa: Jag köpte en gång en kavaj i en lada i småland, jag var orolig över att min 75 kronors kavaj skulle lukta lite hö, men det gjorde den inte.

I en kö på ett snoffsigt ställe, bakom mig står en fiiin kvinna, rycker sin väninna i ärmen, pekar lite försynt på mig och säger, titta en sån där Gucci har jag också haft, med tillhörande kjol, supersöt! Och Gucci uttalades särskilt högt.


 PS Jag har råd om jag vill. Men jag vill bara inte.
ANNONS
Av Winner Horse - 2 april 2009 19:18

Ni vet, liggandes i diket ( nåja fortfarande upprätt) alldeles genomskinlig. ET var full i diket. Jag är trött i stolen.


Jobbet som tagit all min tid är KLAAAART. Det blev så BRAAAA.


Nu ska jag låtsas titta lite på TV, men egentligen ska jag ta igen lite förlorad sömn, pssssst jag har redan borstat tänderna, i smyg.Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se