Direktlänk till inlägg 28 april 2009

An announcement!

Av Winner Horse - 28 april 2009 15:08
                                  Jag har S L U T A T röka!


plötsligt ( nåja) kom det till mig- du borde lägga av, och det gjorde jag.

                                   I söndags.


Nu kan ju vad som helst hända. Til exempel att jag äter lakrids på jobbet! När jag om två år blivit så fet att dom ( min familj) får köra omkring mig i en gaffeltruck så kan jag i alla fall säga: - jag slutade i alla fall röka!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

28 april 2009 15:49

Men SEEE vilket bra beslut!!
LÄTT att du grejar detta, det finns inga andra alternativ, serru! ;)
Jag håller tummar och skickar lyckospark!
*kick*

http://pantarholmskajen.blogspot.com

 
Synne

Synne

29 april 2009 18:34

Morsning min italienske vännina.
Ska bjuda hem dig nästa gång vi tänker på att kanske göra vår egen pasta hehehe....
Grattis till dotter säger jag lite i efterhand.
Ett stort grattis även till att du lagt ner cigaretten. Det är bra. Tänk vad pengar du sparar....

Sitter här med yrseln som gör att man mår illa.
så jag säger över och ut nu.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
nilla

nilla

30 april 2009 21:03

GRATTIS!

Och ha en skön (rökfri) helg =)

http://nillalivet.blogspot.com

 
nilla

nilla

30 april 2009 21:10

Hu hu, jag upptäckte just att du har länkat FEL Nilla i din länklista!
Skrattar eftersom det VERKLIGEN inte är jag som är den The nilla hahahaha
Till att börja med är jag inte med i Jesus Christ super church typ =)
Min bloggadress är http://nillalivet.blogspot.com

Nu slår det mig att du kanske har valt att länka henne istället för mig =O
Vad pinsamt det vore. Att jag alltså skrev den här kommentaren då... =)

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se