Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Vem jag är?

Av Winner Horse - 28 april 2009 08:49

Jag har en fallenhet för att tänka mig in i situationer där jag skulle passa in. Jag skulle kunna vara en exemplarisk sällskapsdam till Clint Eastwood, han skulle uppskatta mig för den jag är, eventuellt ge mig en biroll i någon vilda västernfilm också.


Sen trodde jag att jag skulle passa som italiensk matrona, med stor och bullrig familj ( japp) , stor byst ( nope), förkläde, radioskval ( ingen kommentar)  och pastamaskin ( si, si).  

Jag provade en gång, på en nyårsafton. Mitt italinska namn till trots blev jag och min maskin portad! Jag gick liksom in för det så hårt och pastan som var smaksatt mpå olika vis hängde och torkade lite innan den skulle ned i vattnet. Det kryllade av barn runtomkring, som alla ville veva och prova och eftersom jag kände mig italiensk så hade jag stort tålamod. och jag drack rött vin i stora klunkar.


Värden och värdinnan kunde hitta spår av mitt italienska sinnelag flera veckor efter. Torkad pasta på stolen, bakom stolen, bakom överallt där jag glömt eller inte fått med mig allt.


Nu är jag bara svensk! Men forfarande en attans presumtiv sällskapsdam åt Clintan! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se