Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Utfestad!

Av Winner Horse - 26 april 2009 18:01

Äntligen, visionen,   min strävan gav resultat - det blev som jag ville!

Igår hade vi kalas, mellersta dottern blev 17. Grillfest stog på agendan. När jag växte upp blandade vi åldrarna hej vilt, var det kalas så var det. Jag är allergisk mot uppdelade kalas enligt ålder - är det fest så är det! Och en annan allergi är den att ungdomarna tackar för sig efter maten, glufs, glufs, nu drar vi - jag vägrar detta, så blev det inte denna gång. Dom var med hela kvällen!


Maken fixade hela dagen, blir man 17 personer och det är tänkt att alla ska bli mätta så krävs det ju lite planering. Det var kött, korv, potatisgratäng, aioli, tzatziki, tomat och mozarellasallad, couscoussallad och mycket dryck.

17 åringen höll ett tacktal till pappan ( hennes första officiella) och blev glad över sina presenter. Jag lyckades med den hittills omöjliga uppgiften att hitta kläder som hon tyckte om, 2 av tre klänningar fick stämpel OK. Jippi!

Minerna på deltagarna som passerat pensionsåldern borde man ha fotograferat när 17 åringen av sina kompisar både fick snopp pasta och godistrosor!


Festen tog inte slut ens när de handdiskade glasen torkat. Nä vi satt ett tag till och skrattade tillsammans, så befriande och så härligt!  Tack till alla som deltog och på sitt eget unika vis bidrog till en av de bästa födelsedagarna "ever"! Och dottern nickar instämmande.


 
ANNONS
 
Ingen bild

duelltant

27 april 2009 09:59

Tack och Tack och Tack för att vi fick komma! Det var så jättekul och supergott och asnice alltihop.

 
Baronessan

Baronessan

27 april 2009 23:48

Va? Jag var inte bjuden??? ;-)
Bästa festerna är absolut när alla generationer är med.

http://viskning.blogspot.com

 
Anna

Anna

14 december 2011 14:16

Låter trevligt!

http://www.kondomkungen.se/wpt/view/ovrigt/skamtar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se