Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Utvärdering projektledare...

Av Winner Horse - 17 april 2009 17:54

Ni som följer min blogg vet att jag efter att ha läst Familjens projektledare säger upp sig, gjorde ett litet experimewnt här hemma. Jag plockade inte undan efter någon annan.


Hur det gick? Sådär, för att vara ärlig, helt enkelt sådär ( åt h.....e).

Nej, jag gav inte efter och började plocka. En massa intressanta stilleben tornade upp sig. Bland annat hade vi en lila installation mot den gröna gräsmattan på baksidan, en filt, intressant. och den låg och den låg och den låg, vips vcar den borta- men återfanns nu på framsidan av huset. Som svar på varför den nu hamnat där på framsidan, kom det snabbt: den behövde vädras. ( men den har väl legat där på baksidan i flera dagar?) OK.


Så jag ringde jourhavande ockrare, som är jätteglad över att boken skrevs....En städfirma!

Offert tas nu in. Först ska det grovsaneras, sen ska det städas.


Åhå, så spännande sa ungdomarna ( jag anade att det lyste liksom lite illmarigt, ha, hon ger upp, vi kan grisa på som bara den och någon annan tar rätt på det, jippi).


Schmack sa jag, lång monolog, hög röst, ingen andningspaus, i korta drag lät det så här:

Men nu ska ni inte missuppfatta mig på nåt sätt, vi är fyra personer i det här hushållet som jag anser är kapabla att ta reda på sin egen skit. Dessutom kan ni börja ha en helhetssyn här hemma. Ni vill vara vuxna. Men det har liksom misslyckats. 

Vi är lediga mycket mindre än ni, pappa och jag vill i n t e ägna våra helger åt att städa. Så varsågoda att betala! Vi delar på fakturan.


Ähum, fiollåda gånger 2. men vi SKAAAAAA!


Försent säger jag, munnen som ett streck.


Så nu händer det grejer hemma hos Winnerhorse må ni tro! Fortsättning följer. 
ANNONS
 
Ulrika

Ulrika

17 april 2009 21:12

Låter intressant. Nu har jag inga barn, men en Make.
Jag har också funderat över att ta semester, låta allt ligga och se om han överhuvudtaget märker det *tveksam*

Jag avvaktar tills jag läst din fortsättning tror jag, går det bra för dig så får jag ta itu med vårt hushåll *lovar*

Tack för trevlig läsning, du har en kul blogg.
;)

http://ulrikasyr.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

19 april 2009 09:51

mycket intresant följer detta ...

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

20 april 2009 09:54

Det är därför du heter Winnerhorse :D
Stå på dig.
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se