Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Synne, Baronessan, Johanna, Nadja med flera

Av Winner Horse - 28 mars 2009 22:03

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!


Det hänger sig när jag hamrat klart mina kommentarer på era sidor. Alltid hemifrån. Ska prova från någon annanstans nästa gång. Men jag ville att ni skulle veta det. Är det blogspot spöket?

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

30 mars 2009 11:25

Ja, vem vet. Tycker att det har blivit mycket sånt krångel nu på senaste tiden. Jag tror att problemet är att dom (=administratörerna) uppgraderar sina saiter med en massa nytt tjafs hela tiden så det är då det krånglar till sig. Har ännu mer problem på min bildsida. Bra att du skrev detta annars hade man kanske börjat undra. Du som blev min allra första fasta bästa bloggvän får inte bara försvinna :)

http://viskning.blogspot.com

 
Nadja-Tokiga familjen

Nadja-Tokiga familjen

31 mars 2009 13:11

A ha! Nu vet jag att det finns ett bloggspöke också!
Då har jag fått förklaring på varför inte mina kommentarer på andras bloggar också synns!

http://tokiga-familjen.blogspot.com

 
Synne

Synne

5 april 2009 08:54

Hej på dig.
Det har jag inte hört förut av någon. Men bra du säger till. På sidor får jag uppdatera för att se min kommentar jag skrivit. Säg till igen om du får problemer.
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se