Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Tre fönster och två personer

Av Winner Horse - 26 mars 2009 21:22

Jag lider av en sak, nä, kom inte dragande med det där - klimakterietjafset nu, jag är alltid vansinnigt varm. Trots att jag har en normal kroppstemperatur på lite över 36 så är jag alltid varm.

Nu delar jag rum med en fryskorv. Och jag håller på att förgås av värme, hon fryyyyser om fingrarna. Jag ska öppna fönstret i morgon, och ta med mig en hellyhansen kofta till min kollega.


Det har med cirkulationen att göra. Jag vet det! Skulle operera mig för ett antal år sedan. Fyllde i en massa papper innan. Röker du?

Jag - nä, bara ibland, bara till fest, livet är en fest, hur ska jag svara. Skrev NEJ. Fast det borde ha varit JA.

Fick lite ågren.

På britsen, ska sövas, vad är det där för apparat? Pekar, pratar, dom frågar är du trött? Nej, vad är det där för en apparat? ÄR DU INTE LIIITE TRÖTT NU? Nä, skulle jag vara det, vad är det för en apparat?


Suck, den ser din syresättning, du har 99,8, det är sällan den är så bra, det är viktigt för oss att hålla koll på, rökare har oftast sämre syresättning och det äe bra för oss att veta innan en operation, att vi opererar en rökare.

Hallå, jag skrev fel, fast det kanske inte gör zzzzzzzzzzzzzzzzz

Sen somnade jag:)

 
ANNONS
 
nilla

nilla

29 mars 2009 10:00

Läskigt!
Jag är glad att du uppenbarligen överlevde.

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Nadja- Tokiga familjen

Nadja- Tokiga familjen

31 mars 2009 13:31

Jag vill också ha luft i rummen!
Hemma hos svärmor är det jättevarmt! Jag klarar knappt av att vara där, alltid minst 25 grader!
Jag som tycker mina föräldrar har varmt när de har ca 19grader... Här hemma har vi 22-23 om inte jag har fönstrena på glänt... Nä, 17-18 MÅSTE det vara åtminnstonne när jag ska sova!

http://tokiga-familjen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se