Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

allting är sig likt

Av Winner Horse - 25 mars 2009 21:28

Eller är det inte alls sig likt?


Man blir vuxen. Egen bil, radhus, utbildning, råd att köpa stövlar i läder. Man får barn, man är vuxen liksom. men en sak som jag aldrig växer ifrån är f n i s s e t.

Det händer titt som tätt. mest titt eller kanske tätt när jag inte borde. Som ni vet, nu är det jobbe som gäller. Det är roligt som fasen men attans så krävande. Jag är med som expert. Jag har läderstövlar.

Och jag fnissar. När det blir för mycket. Hejdlöst kul, små detaljer, tankar som far iväg, feltolkningar, pretentiösa situationer, press, you name it- jag fnissar. En sån härlig ohejdbar ventil och plötsligt blir alla som människor igen. Men jag försöker verkligen att låta bli.


Fniss på er!


 
ANNONS
 
syltan

syltan

26 mars 2009 10:50

Haha, på pricken beskrivet! Fast man är vuxen, så har man fniss-behovet kvar, som dyker upp i de mest skilda sammanhangen.
Igår hos tandläkaren t.ex Satt där med en mängd grejor i munnen, situationen kändes absurd, jag tänkte "lämna mig i fred!!" och fnisset bubblade upp...HELT fel läge!

http://syltan.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

26 mars 2009 14:20

haloj så du hr kommit åter.. ni verkar ha haft en skööön semester! fnissa ja det är väl underbart!
kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

26 mars 2009 18:43

Sluta inte fnissa för allt i världen! Det behövs för att överleva i denna överpretentiösa värld!

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Michaela

Michaela

27 mars 2009 09:51

Fnisset! Det är som en tvångstanke för mig. Börjar jag fnissa kan jag inte sluta. Min syster (pantarholmskajen) och jag fnissade under hela vår uppväxt, och trots att vi båda nu är vuxna och försöker vara seriösa händer det titt som tätt att jag inte ens kan titta på henne för då vet jag att vi inte kan hålla oss. Vi stirrar stint in ner i tallriken medan vi tänker på att andas. På jobbet fnissar jag också, åt de dummaste saker! Det är pinsamt!! Jag kan fnissa åt när folk säger fel eller ställer en dum fråga. Totalt osympatiskt. Jag tror att det är en mental grej. Trist bara att folk tycker att man har sjukt dålig humor när man fnissar oproptionerligt mycket åt en skitsak. Men de har inte beaktat snöbollseffekten vid fniss.

http://www.knuttenspaddeborg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se