Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

varifrån kommer ni?

Av Winner Horse - 22 mars 2009 12:49


Kul att se att jag haft bra besöksstatistik trots min bortavaro. Det är kul att se varfrån mina läsare kommer. Nu ska jag bara undra lite grand- vem kom in till mig från en sexdatingsida och varför? Det var ju liksom innan jag skrev det där med männen i bastun i Österrike. Weird. Liiiite, men bara lite obehagligt!


Alla andra, som inte kommer från en sexdatingsida- hjärtligt välkomna tillbaka!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

22 mars 2009 13:03

Tack så mycket och välkommen tillbaka själv. :)

Dessa tyska män. Tyvärr fick jag erfara dem redan under mina tidigare år, under en semester på Gran Canaria. Vi gick längs Playa del Inglés och mitt i allt var det nudistområde. Huvva!! Chockartat för mig och min lillasyster. Jag vet inte vad det satte för spår hos oss, men jag är övertygad om att det gjorde det...

http://pantarholmskajen.blogspot.com

 
Synne.

Synne.

23 mars 2009 08:10

Välkommen hem igen.
Så skönt att det var en bra tur. Kan bli lite tätt kanske en hel vecka så där, men man gör det kanske inte så ofta.

Hoppas du tog många bilder. Snälla visa någon på bloggen....Naturen vill jag se. Inte feta gubbar i dusjen urk....

En fråga.
HUr ser du vartifrån dina läsare kommer?
Nyfien nu hehe...
Ha en flott måndag nu. Det ska jag. Nu ut och hämta nyheterna i postkassa...
Kram på dig
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
nilla

nilla

23 mars 2009 09:47

Haha!
Jag kommer INTE från sex-dating sida =)

http://thenilla.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

23 mars 2009 09:49

Jag har också haft en besökare via en sexdatingsida - WHY? liksom! Hur? och varför?
Har våra bloggar på något sätt synts till där, eller hur i hela friden funkar det? (Vill jag verkligen veta?!)

Ha en bra dag!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Syltan

Syltan

23 mars 2009 16:45

NU blir det ännu fler besökare från sexdatingsida, eftersom du har fler bra sökord nu i bloggen; sexdating, tyska män, nakna i duschen, skreva, bastu, häckade...osv. ;-0
Undt willkommen tillbaka från bloggenpause!
Nästa gång måste du förvarna att du försvinner... jag fick lite sepp-ångest!

http://syltan.bloggagratis.se

 
Nadja- Tokiga familjen

Nadja-" title="http://familjen.blogspot.com]Nadja-" target="_blank">familjen.blogspot.com]Nadja- Tokiga familjen

24 mars 2009 14:06

Nix, ingen sex-dating för min del heller!

Har saknat dig *snyft*, Nu är jag glad igen :D

http://tokiga familjen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se