Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

rakt in i verkligheten

Av Winner Horse - 22 mars 2009 12:38

Österrike var underbart, visade sig från sin allra bästa sida. Det var en lyx att gå till dukat bord på morgonen och på kvällen.

Hotellet hade en spa avdelning med bastu av alla de sorter. Där satt dom och häckade helt nakna. Alltså jag vet att vi föds nakna och bla bla bla och naturligt och inget att skämmas för och det där - men här blev jag helt bragd ur fattning. Dom satt där i bastun och skrevade, bräsade, skekade, vilket ord som helst, särade ben och hela saligheten skulle visas upp vad det verkar. Och i duschen stod dom med framsidan utåt trots att dom hade ett val.  Vilka?Jo de tyska männen, japp, med kagge och allt. man fick en all inklusive så att säga- alla fördomar fint paketerade.


Igår kom vi hem. Idag har vi städat:)


Men det har faktiskt sin tjusning det med. Vardagen och verkligheten. Just nu är min lista så här:

  • SVENSKT kaffe! En morgon trodde jag verkligen att jag fått Lipton trots att jag beställt en kanna java.
  • Sallad- de digra rätterna till trots, det var lite för lite sallad för vår smak. Grönsakerna var liksom inbakade i rätterna.
  • Lite space. Nu får jag kanske på nöten av er kära läsare - men intensivt familjeståhej näsa mot näsa i en vecka är ungefär vad jag mäktar med.
 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

22 mars 2009 12:52

Låter som du haft en härlig vecka, trots... vissa mindre trevliga inslag. Och kaffe som ser ut som te?! Näe... riktigt kaffe måste det vara!

Och space är en livsnödvändighet!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Baronessan

Baronessan

23 mars 2009 15:13

Nu undrar jag - vad gjorde du i herrbastun? Eller var det gubsen som gått fel. Eller var det blandat klientel? Måste ha varit hemskt att skåda. Välkommen hem till bloggen och kaffet!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se