Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

meeeen

Av Winner Horse - 13 mars 2009 18:22


Nyss fick jag syn på mig själv i fönstret. bilarna susar förbi, tiden löper amok och jag har värsta ståfrillan. Jag har gnuggat knölarna både invändigt och utvändigt idag. mest till höger på huvudet. där kanske analyscentrum sitter? Försöker febrilt kamma ned det, men hela håret står precis lodrätt uppåt. Sen är jag helt rödmosig också, mest i mitten av det som kallas ansiktet, men det har liksom spillt över in i ögonon också.

Till detta har jag lila skjorta.

Dagens outfit!

 
ANNONS
 
Pia

Pia

13 mars 2009 18:38

Hehehe...du låter ju precis lika läcker som en annan, med en prickig-korv infektion på halva kroppen nu ;=)
Har saknat dina sköjiga anekdoter, så jag har återvänt efter en ganska lång frånvaro, för återigen få chansen att gotta mig fabolöst i ditt underbara liv!
Tackar återigen för ditt härliga sätt att se livet på :=)
Kramz!

http://www.piajonsson.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

14 mars 2009 22:26

Ha, visst är det lustigt med speglar! Man kan gå omkring och känna sig snygg och fräsig och så får man syn på sig själv i någon skitspegel och inser att man ser förjävlig ut... Och så fattar man ingenting. Vad hände liksom?

http://thenilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se