Alla inlägg under februari 2009

Av Winner Horse - 3 februari 2009 10:31


Jag skulle vilja smeta ut mig själv. Bli lite mer loj, lite lagom och säga, att det där verkar ju bra.  Inte gå igång på saker och företeelser hela tiden. Kastar mig över superlativ på en gång! För det är så det blir. 100 procent av något nytt som korsar min väg, superduper perfekt alltså revolutionernade, enastående, oaaaoooo. Just nu är det Tradera, auktionssajten på nätet, som har fångat mitt intresse. Jag är en vandrande reklampelare.


Förra månaden var det Playstation och Singstar. Innan dess var det Brasilien.  Men, det finns fördelar, jag kan bära med mig min brinnande iver in  i jobbet. Och sen är det väl så, man kan liksom inte lära om en winnerhorse. Det är min personlighet. Jag ringde Tradera igår, för att säga till en smått förlägen kundtjänstarbetare  att Tradera var liksom bland det bästa som hänt mig på länge. han sa att men det är ju typ inte jag som kommit på det här. Men du är ju en del i det sa jag. Och, detta är viktigt, jag hade en konkret fråga också, som jag fick svar på, hade ni blivit oroliga annars?


Undrar om det finns något syndrom för detta- kom gärna med förslag!

ANNONS
Av Winner Horse - 2 februari 2009 09:12

Jippieee! Jag har fått en utmärkelse! Av min trogan bloggvän Baronessan. Jag tackar och bockar ödmjukt.

Jag ger min bloggaward tillbaka till alla andra bloggare som jag läser, och alla dem som läser min, som ger feedback och glada tillrop. Det ger ytterligare krydda i tillvaron, en fin dimension på livet.

Om jag ska sjunga vad jag tänker om mitt bloggande är det:


Is there anybody outhere?ANNONS
Av Winner Horse - 2 februari 2009 08:54

Ja, helgen har passerat. Det började med att jag skulle göra rent ugnen igår, söndag.

När jag ändå höll på så kunde jag dra ut hela spisen och då blev golvet smutsigt och då städade jag och lade in alla tvätt och bakade bröd i den nya rena ugnen. När jag ändå var i farten sorterade jag yngsta dotterns garderob och då ansåg min make att garderoben(byrån) stod på fel ställe så han möblerade om i hela hennes rum. Så skulle han göra rent bubbelbadet när han ändå var i farten och monterade således ned hela fronten och skurade hela badrummet.


Att kika in i en skitig ugn kan resultera i att den som gör det arbetar oavbrutet i sju timmar med diverse projekt, på en av sina två lediga dagar.

Varning alltså!

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se