Alla inlägg under februari 2009

Av Winner Horse - 13 februari 2009 15:39

På ett möte idag, vansinnig tid att börja kl 13:00. Det innebar att jag inte hann äta mat.

Under resans gång har ett projekt blivit lite dyrare, jag säger:


Men det är viktigt att vi så snart som möjligt får veta var vi landar kostnadsmässigt, jag vill inte se några gastronomiska summor!


Hi hi hi.

ANNONS
Av Winner Horse - 12 februari 2009 22:10

Jag har blivit en dealer!

har fullkomligt fått fnatt på Tradera. Jag köper och säljer. Mest så säljer jag.

Detta fina krus från Höganäs, bland annat. formgivet av en hädangången man vars namn är Henning Nilsson, en hel del bud på burken. Tyvärr så har den högste budgivaren idag 46 kronor plus frakt skrivit till mig att han råkade trycka fel. Håll hovarna för att budet stiger och att burken går till någon som verkligen vill ha den!


Sen ingår det också att kartlägga vad slags saker folk budar på. Detta visste ni inte va ( inte jag heller) men folk budar faktiskt på smurfar. Dock har denna sötnos ännu inga bud, trots att jag skickar honom fraktfritt- det är ju faktiskt en brevbärare.


Jag gillar det verkligen!


I full galopp mot sängen....


ANNONS
Av Winner Horse - 12 februari 2009 06:51

Jag har inte hunnit blogga i den utsträckning som jag har velat. Arbetsintensiv period, och mycket här hemma.

Hur tänkter jag då? Jag borde blogga, jag måste blogga, nu får jag dåligt samvete för att jag inte har bloggat!


Så tjatar vi om krav utifrån, vem kommer kraven och det dåliga samvetet från i det här fallet när det gäller mitt bloggande? Jo från den där tjatiga, krävande utsugande Winnerhorse, jävla människa! ( förlåt häst).

Av Winner Horse - 10 februari 2009 09:39

Jag  har börjar kolla på serien en annorlunda familj. Familjer i Sverige med osedvanligt många barn.


En familj är den bohemiska, den familjen med alla tvillingar ( 3 par) med en ny pappa och äldre barn som suckande hjälper sin slitna mamma.


Sen har vi familjen Ordnung, dom som tycker att det är äckligt när barnen (trillingarna) äter själva. Dom bor i ett utställningshem. My God!


Sen har vi familjen med 10 barn. Jag vet inte om de är för att mamman är så stoisk, för att barnen är så charmiga, för att det trots brist på pengar är rikt på kärlek Eller för att dom bor i ett rött hus med vita knutar i Älvdalen av alla ställen- men jag älskar verkligen just den familjen! Mamman är värd en medalj, pappan också men mest mamman!Av Winner Horse - 8 februari 2009 11:15

En kollega till mig började flyga fram i korridoren, verkade ha outsinlig energi, var glad och jag blev....avundsjuk.

Vad har du gjort människa? sa jag och kände mig som en sjuk ET

Jag har detoxat! sa hon och såg ut som Pippi


Jag köpte samma mixtur som hon. Ett hälsokostpreparat med blåtång och en massa andra örter och essenser, alla från naturen!

Vad händer? Jo jag blir lätt illamående, får huvudvärk och känner mig ännu mer som ET. Men det positiva är att jag inte varit sugen på varken kaffe eller cigarett.  Nu hoppas jag bara att detta går över så jag kan bli lika pigg som min  kollega, det var ju det som var själva planen!

Är  det någon annan som provat detoxa med något som heter Multidrain? Hälsokostpreparat, man tar 12 ml och spär ut med 1-1,5 liter vatten om dagen. Jag tycker inte alls det smakar äckligt. Det är ju inte en bantningskur, men man ska rena kroppen från slaggprodukter....det är väl det min kropp gör, jag har så mycket så att jag blir illamående eller? Usch, nu känne rjag mig ju ännu mer som ET !

Av Winner Horse - 6 februari 2009 19:41

Baronessan har utmanat mig. Den sjätte mappen bilder och det sjätte fotot. Blev detta!

En bild som ger hopp om att det finns ett liv bortom slask, grådask och kyla. Ett liv med fröer, blommor och fägring!

Av Winner Horse - 6 februari 2009 11:22

... ja kanske inte riktigt ännu men dagens väder gör mig påmind om att om inte allt för länge far vi till alperna!

Denna gång med frukost och middag, bara att spänna av sig skidorna efter hårt slit i backen, ta en öl, bada lite och gå till serverat bord. LYX!

I cant wait!

Av Winner Horse - 4 februari 2009 19:09

Tänka sig- vi har uppkoppling här hemma!


det måste vara med internet och datorer som det var förr. Konstigt blev det. Måste vara med Internet och datorer idag som det var med rinnande vatten och el förr. Det var så jag menade! A hallelujamoment.


Jippie upphöjt till en trillion. Och en puss. Mmm en puss! Rakt på skärmen. Smack!

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se