Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Ett tecken igen?!

Av Winner Horse - 25 februari 2009 21:33

Jag får migrän väldigt sällan. Men för ofta, för oavsett hur sällan det är så är det en jävla mardröm.Det börjar med en slags obalans, jag äter extra mycket, kroppen skriker efter mat. jag reagerar på det själv, och tänker- det var rackarns vad jag kunde smaska i mig idag då! och sen blir jag sugen på "konstiga" saker, supersura nappar och djungelvrål exempelvis.Sen kommer migränen! Smack! Däckad. hudlös. Ynklig.

Men- och detta är ju viktigt, migränen kommer även om jag inte suger på något surt eller äter något salt. Jag tror att kroppen är finurlig, den lockar fram migränen ur sin grotta, jag tror att mina konstiga intag triggar igång den- den ska ju ändå komma så då treagerar kroppen med att skynda på det hela, för att göra det mindre långvarigt, Tack!!


Konstigt är det i alla fall. Jag tror att det handlar om en obalans. kanske i kroppen, kanske i livet. Mest i kroppen.

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

26 februari 2009 21:55

Fan vet vad det är men det är ett helvete! Du har en utmaning hos mig.

http://viskning.blogspot.com

 
Dahlskan

Dahlskan

26 februari 2009 23:16

Och det är då du ska ta två stycken Eeze. För första gången i mitt liv har jag hittat någonting som v-e-r-k-l-i-g-e-n fungerar. Jajamensan, hör bjällrorna ringa. Receptfritt är det också, Eeze.

Fy fan vad bra det är!!

http://www.carinadahl.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se