Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Ett tecken?!

Av Winner Horse - 24 februari 2009 15:50

Igår skulle jag hålla föredrag, i alla fall en del av ett föredrag. men bilen gick liksom till kontoret- där alla rum ekade tomma.

Tur att jag är här i alla fall hann jag tänka innan jag fick ett sms;

Är du på g?

Va svarade jag, jag har varit här tidigt, var är du?

Du skojar! fick jag tillbaka.


Jag fattade verkligen ingenting. Var tvungen att ringa upp istället, och efter ett bra tag kom jag på att jag skulle ha varit på et helt annat ställe.....


Slutsats:

Min inbox är full, eller så är det helt enkelt så att min bil bara hittar till ett ställe på morgonen.

 
ANNONS
 
susanne

susanne

24 februari 2009 19:47

måste vara så att din bil bara har förmågan att hitta till ett ställe... ler

http://supermamman.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

25 februari 2009 08:36

Hahaha! Tokigt det blir ibland! (Alltså ibland undrar man hur det står till, och nu talar jag om mig själv!)
: )

http://agneta.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

25 februari 2009 17:29

Hm, fler än jag som har hjärnbrist...

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Nadja-tokiga familjen

Nadja-tokiga familjen

25 februari 2009 17:33

Jag vet att jag har vid något intensivt arbetstillfälle varit på väg till jobbet en lördag... Tack och lov kom jag på mig innan jag kom fram till jobbet!

http://tokiga-familjen.blogspot.com

 
Baronessa

Baronessa

26 februari 2009 21:57

Det är den inre rösten som talar till dig. Den säger att du ska ta det lugnt. Hade det inte varit för mobilen så kunde det ju ha blivit en riktigt skön dag.

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se