Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Matnyttig utmaning

Av Winner Horse - 20 februari 2009 14:48

Här kommer så min lista:
1. Kalvdans (barndomsskräck)

2. Dillkött
3. Bräckkorv (större barndomsskräck)
4. Njure
5. Sillbullar i korintsås (störst barndomsskräckSå ser den ut, Baronessans utmaning till mig. Jag ska kommentera hennes URK lista samt göra en egen. Jag skulle aldrig stoppa något av ovanstående i munnen. Håller med Baronessan till fullo, det är verkligen URKmat.


Min egen URKlista ser ut så här;

1. Inälvsmat - vi lever på 2000talet

2. grisfötter - vi lever på 2000talet

3. Fläskkotletter vämjeligt, speciellt med svål

4. Steak and kidney pie - usch usch usch

5. PalsternackaJag utmanar Synne, Mynta, Johanna och Susanne.

Trevlig helg!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

21 februari 2009 10:55

Tackar, utmaningen är antagen och genomförd! =)

Ps. Det där med andelshus är väl bra!? ;)

http://pantarholmskajen.blogspot.com

 
Malin Hedén

Malin Hedén

21 februari 2009 21:11

*skrattar* Vilken härlig blogg!!! Skrattade gott åt inlägget "Som med Jesus". Det var verkligen bra sagt, för det är ju så.
Ibland har man massor av besök, men INGEN kommenterar?
Hit kommer jag komma igen, bara för att få le lite ;-)
/Malin

http://www.malinheden.se

 
susanne

susanne

23 februari 2009 10:29

haloj ja fy vilka äckliga maträtter det finns.. jag blev rent kräk magad!
ska ta mig an den utmaningen bara jag blir fri från min snuva....

http://supermamman.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

24 februari 2009 09:53

antagen och klar med min urk lista :)

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se