Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Detox 2

Av Winner Horse - 18 februari 2009 12:15

Efter att ha pressat i mig detoxdrycken, stått ur med illamående och huvudvärk har det nu vänt.

Jag är fri från mina gifter och slaggprodukter, kvar finns bara en strålande kärna av mänsklighet(NOT).


Men det har vänt, jag är avgiftad.

Tjingeling - nej, jag flyger inte fram genom korridoren som min kollega gjorde efter sin kur, men jag har slutat stappla.....och jag har vänt upp blicken igen och inser- det är fanimej snart VÅR!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

18 februari 2009 13:02

All eloge till dig för att du provade iallafall!! Du hade ju gått i ovisshet om du inte gjorde det.
Själv har jag precis genomgått en s.k naturlig detox... även kallad "vinterkräksjukan"....

Urk.

http://pantarholmskajen.blogspot.com

 
Synne

Synne

19 februari 2009 00:11

Ja, du.....
Den naturliga detoxen är numera medlem av den synnerska familjen med...
Försökte stå emot länge....
Nu får jag bara kasta in handduken...
Vi hörs säkert när den är på reise fot igen...
Klems Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se