Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Oh lovely friday

Av Winner Horse - 30 januari 2009 08:57


Fredag, alldeles alldeles underbart. Igår gick jag och la mig jättetidigt. bara för att vakna av kortspel. Att någon blandar, någon vinner och någon förlorar. Jag tycler det är svårt med avvägningen, hej välkomna hit till oss, men inte hela tiden- och INTE när jag för en gångs skull gick och la mig tidigt!

Jag öppnade dörren till sovrummet och ylade ned till de kortspelande ungdomarna; ni väckte mig, ni måste vara tysta! Så drämde jag igen dörren. Lite senare skulle jag gå och dricka ett glas vatten, men inser  till min fasa att jag är inlåst. Dörren klarade inte av drämmet så att säga, så den hade gått i baklås. Jag fick ringa till min man på nedervåningen så att han kunde släppa ut mig.


Det var det där med avvägningen som sagt...

 
ANNONS
 
Synne.

Synne.

30 januari 2009 09:25

Jadu, så kan det gå...
Bara för att du vill sova tidigare.
Vad sa maken när han kom upp och släppte ut dig?
En himmla tur du hade telefon där så du kunde ringa haha.....
Du bad väl honom ta med ett glas vatten upp va?
Kramen och go fredag vännen.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
nillaja

nillaja

30 januari 2009 09:56

*skrattar gott*
Ha en skön helg!

http://nillaja

 
Baronessan

Baronessan

30 januari 2009 20:23

Jag gratulerar dig till att ha telefon vid sängen! :)

http://viskning.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

31 januari 2009 00:54

Nu är jag här och stör igen... Du har en utmärkelse att hämta hos mig!

http://viskning.blogspot.com

 
nilla

nilla

31 januari 2009 09:39

Känner mig hedrad över att bli länkad!
Speciellt med tanke på din korta länklista...

http://nillaja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se