Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Världens krångligaste skridskor

Av Winner Horse - 29 januari 2009 08:53

..och slutet på en krånglig historia.


Barnen åker skridskor i småskolan. Vår dotter växer fort. Min man får uppgiften att inhandla ett par nya, och ringer hem till mig:


Vilken storlek då?

Ja men ta strl 36 så kan hon ha raggsockor också! Och jag tänker, vad är det för monsterbarn- jag har strl 37 i skor.


Till skolan, det är tisdag  och skridskor.

Bosse säger att jag inte kan ha skridskorna, dom passar inte! Skridskorna kvar i skolan, vi säger, då får ni nog prova igen för dom ska passa dina fötter, det är ju stora skridskor. Vi ger oss inte, nya hälsningar hela tiden- skridskorna passar inte- från Nils, från Bosse igen och från Cecilia.

Igår kom skridskorna hem. Längst fram i tårna låg en bit papper, nu efter att både Nils,Bosse och Cecilia pressat på kan jag säga att det var väldigt svårt att få ur pappertussarna, helt fastklämna längst fram.


Och nu - skridskorna passar, it´s a hallelujamoment!

 
ANNONS
 
Synne.

Synne.

30 januari 2009 09:23

Vilken aha upplevelse för dottern haha....
Först trodde jag maken köpt längdskriller eller hockeyskrillor, men så var det inte...
Så nu åker den lilla isprinsessan för fullt.
Klems Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorse till Synne

30 januari 2009 12:18

visst- nu susar hon fram. igår var hon och en kompis på skridskobanan helt själva. tänka sig, som en dröm i uppfyllelse. Och matsäck hade dom också - prickig korv och varm choklad. jag gik hem emellan. Så dom var verkligen HELT själva.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se