Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Håll tummarna!

Av Winner Horse - 28 januari 2009 10:44

De flesta besvikelser handlar ju egentligen om förhoppningar. Man skapar sig en bild av något sominte blir som man tänkt sig och blir besviken. Nu håller jag alla tummar för att mina förhoppningar infrias.


Först var det öppet hus på yngsta dotterns skola. Att kolla på deras självporträtt var helt fängslande, jag stannade nog där i trekvart, ialla fall längst av alla föräldrar. Sen gick jag hem och såg ytterligare ett inredningsprogram. Man ska våga sa dom! Jag vågar mycket i mitt liv, åker helikopter, kastar mig utför stup och fattar beslut, men hemma är jag en liten mes. Rent och strikt så jag blir alldeles matt.


Nu ska jag våga. Vi ska göra varsitt självporträtt här hemma, i olja, med mycket färg. Kommer att bli en rejäl färgklick i vardagsrummet som idag går i svart och vitt. Mest går det inte alls för vi har inte så mycket möbler. Håll nu tumamrna inför att jag får min dröm i uppfyllelse, att ingen vägrar menar jag!


 
ANNONS
 
nilla

nilla

28 januari 2009 12:41

Vilken cool idé,
keep us updated!

http://nillaja

 
Mynta

Mynta

29 januari 2009 07:40

Håller fullständigt med föregående kommentatör!! Vilken COOL idé!! Vi MÅSTE få vara med och ta del av resultatet, sedan - lova det!!!
Tänker genast på hur denna din självporträttsidé skulle mottagits här hemma. Av maken & sonen. Jag undrar om jag hade fått med dem på nåt sånt...?

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

29 januari 2009 11:54

Vilken superide!!!!
Det blir ju riktiga originalmålningar.

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Synne.

Synne.

30 januari 2009 09:21

Ingen dum idè alls. Funderar på om man törs föreslå nått sådant här. Visserligen är det bara maken jag och jag, men ialla fall....
En kanonide måste jag säga.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se