Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

sicken middag!

Av Winner Horse - 27 januari 2009 15:43

Ibland överträffar man sig själv.


Igår gjorde jag en otroligt god middag.

Köttbullar, smaksatta med salt, peppar, ägg och röd currypasta. Stektes klara, ganska stora.

Stekte paprika, champinjoner och lite squasch tillsammans med ännu mer röd currypasta.

Mixade en påse jordnötter och tillsatte en burk kokosmjölk. Hällde över. Serverade couscous till. jag hann inte ens fota det hela, det tog slut i ett nafs!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

27 januari 2009 19:28

Låter jättegott! Hur kommer man på en så kreativ anrättning undrar jag...?

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Nadja-tokiga familjen

Nadja-tokiga familjen

28 januari 2009 06:58

Å vad bra, nu vet jag vad jag ska laga av köttfärsen!Tack för middagstipset! Låter kanongott!

http://tokiga-familjen.blogspot.com

 
Mynta

Mynta

28 januari 2009 08:34

Jamen - då får du ju laga middagen en gång till!!
Vill ju SE den (OCH smaka den!!) Lät ju skitgott (varför säger man så, egentligen?)!
Blev jätteinspirerad inför egna middagslagningen idag...hmmm...
Du, vad är det för fisk i förra inlägget? Ser ju heeelt underbar ut! Hur tillagade ni den, mannen och du??
Tror jag tar en Superjet till efterrätt.
Hette inte den X-15 eller nåt sånt sedan?? Gillade isglass när jag var liten. Nu gillar jag mer choklad, kolasås & nötter och liknande. Synd - isglassen har ju mindre kalorier...eller??

Kram från en usel kommentatör.
Hon, du vet...den manosociala.

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

28 januari 2009 09:46

nästa gång du gör den rätten ring mig ! lät underbart ju!!!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne.

Synne.

30 januari 2009 09:20

Jomen alltså....
Man blir ju sugen nu...
Så gott det lät. Men nästa gång får du ha kameran vid sidan om hela tiden så du hinner fota.
Klem Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se