Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

skalman

Av Winner Horse - 22 januari 2009 09:28

Hörde ni om mannen som skulle fiska igår? Värsta, och sorgligaste fikehistorien jag hört på länge....

Han skulle dra upp en lax eller två i Stockholms ström, men fick en skalman på kroken. Den hade kommit simmande bara så där, en vattensködpadda i huvudstaden i Sverige i januari!!!!

Ur led är vår tid, och den stackarn frös. Jonas på Skansenakvariet svarade ganska barskt på radioreportenrs fråga om sköldpaddan som döptes till Obama försökte hugga på betet; Hugga? Den stackarn hade fullt upp med att försöka överleva.

Jag vet att jag sett för mycket på filmen Nemo, men jag undrar vad den stackarn tänkte och sa för sig själv när vattnet blev kallare och kallare, förmodligen hade den kommit in från Mälaren. En hjärtknipande historia. Om människors dumhet.


 
ANNONS
 
nilla

nilla

22 januari 2009 17:57

Fy, stackars den=((

http://nillaja.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

23 januari 2009 07:35

stackars lilla skalman:( men rätt otroligt att den klarat sig så länge?

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

23 januari 2009 21:18

Hoppas någon tar hand om den lille krabaten...
Ett under den inte dött i kylan.
klems....

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se