Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Tack!

Av Winner Horse - 19 januari 2009 10:01

TACK alla läsare för ert engagemeang i våra tapeter! Jag vill också passa på att nämna att mina inlägg kan bli lite mer sporadiska framöver, vi ska byta operatörer- detta gör att allt ligger nere hemmavid, men den 5 februari har dom lovat att winnerhorse är startklar och på banan igen.


Efter ett otal turer till tapetaffären, där vi blivit osams kom jag på- vi har ju ett par rullar hemma, som står långt in i garderoben. Varför dom står där? Jo, för vi kunde inte enas om på vilken vägg, i vilket rum dom skulle upp.

Mannen och jag enades om att så fick det bli, vi tar dom gamla rullarna och smäckar upp på väggen. Det rukllar på fint, det är mönsterpassning och tapeterna går åt i en rasande takt. Måste beställa mera. Ringer till färghandeln som säger: nämen är dom sååå gamla, då har dom säkert gått ur sortimentet! Jag blev alldeles kallsvettig. Och mannen började kalla mig, väggarna, tapeterna och ja hela världen för inte så snälla saker precis....

Jag åkte dit, bläddra, bläddra, och så där....där var dom! Oaooo, så nuy kan hela sovrummet bli klart snart.

Lite sjögräs i en mild och fin färg. I love it!

 
ANNONS
 
nilla

nilla

19 januari 2009 11:03

Jättefina tapeter!
On top of one's head är nog bara på huvudet, så vitt jag vet.
Off the top one's head däremot betyder att man säger något rakt av utan att tänka igenom det. Kan det vara det du tänker på?

http://nillaja

 
nilla

nilla

19 januari 2009 18:07

Off the top OF one's head, förstås *fröken rättar sig själv*

http://nillaja

 
Baronessan

Baronessan

19 januari 2009 20:06

Är det tapeterna på bilden som gäller? Snyggt! Kommer ju att passa som hand i handsken med mitt foto! :)
Iskallt att våga börja tapetsera utan att kolla mängden och om det fanns några nya att köpa... nu hade du tur!!!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se