Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

oddsen?

Av Winner Horse - 16 januari 2009 13:01

Nu är tapetfrågan löst, men kaoset håller i sig. Dessutom ska det vara lite fest på lördag, yngsta dottern ska ha pyjamansparty.


Och som om inte detta är nog, mellersta dottern yrde ned för trappan i morse; flämt, flämt nu vet jag vad jag ska göra!!!


Åhå, tänkte jag, ska du börja motionera, äta sunt, sluta smygröka och satsa på skolan? Hon är ganska söt ändå...


Vet du, vet du, jag ska klyva tungan! Så yde hon ut genom dörren och jag muttrade, det blir ju fint när du är 65. På nåt vis hörde hon mig för hon kom tillbaka och sa att hon kunde minsann operera  tillbaka sig om hon då vill....


Ja jisses.

 
ANNONS
 
nilla

nilla

16 januari 2009 13:23

*skrattar igenkännande*
Har du hört talas om vampyrtänder? Jag tänker stå emot in i det längsta!

http://nillaja.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

16 januari 2009 14:26

http://www.hintsandthings.co.uk/kennel/collectives.htm
På denna adress har du så att du klarar dig ett tag, tror jag =)
(Septet of swans har jag dock inte hört talas om)

http://nillaja.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

18 januari 2009 11:48

du har två utmärkelser på min blogg..

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Baronessan

Baronessan

18 januari 2009 21:03

Över min döda kropp sa jag när äldsta dottern ville pierca tungan. Jag lever än och hon är intakt och nöjd!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se