Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Gott Nytt Bloggår!

Av Winner Horse - 31 december 2008 15:32

och ett inlägg som går under benämningen: dagens outfit. Hittade en fantastisk kreation, som såg skum ut på galgen, men på så satt den som en annan skräddarsydd Åhlenskasse! Nej jag bara skojade, jag är supernöjd. Med klänningen och med att ha hittat bloggandet som en ventil. Fortfarnde under anonym flagg. Därav påsen på skallen. Ville att ni skulle få se klänningen bara.


Gott Nytt år! tillönskar jag all trogna läsare.

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

31 december 2008 16:41

Hahhahaha... hur knäpp är du inte??!! =)

Roliga människa!

Fin klänning, btw. Kul att du vet vad du ska ha på dig. Det vet inte jag. Och ändå sitter jag här... kanske borde börja planera? Jag gör det. NU.

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

1 januari 2009 05:34

Måste erkänna att den pappkassen gjorde susen :D
Passade fint till klänningen, men den ramlade ner vid öronen.....
Fanns den inte i storlek mindre hihi...
Kramen goa vinnarhästen.
Synne.

Gott nytt på dig :D

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se