Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Kaptenen!

Av Winner Horse - 30 december 2008 22:40


Jag är inte så begiven på alkohol till vardags- men gärna till fest! ibland vill jag dock festa till det lite lagom. Jag har funnit en ganska trogen vän, en mörk rackare från VästIndien som alltid gör mig sällskap vid dessa sällsynta tillfällen. Han heter Captain Morgan. I ett litet glas bredvid min kaffekopp, ibland med en isbit i. Mmmmm Morgan! kan jag rekommendera efter att ha prövat vår vänskap i flera år.


På en romprovning (med choklad)för flera år sedan frågade jag om någon av de sorter vi provade var just Captain Morgan. Kyparen såg bedrövad ut och pratade med mig med bebisröst: neduförstårdetärintenesåfiiiinromdetdu!  Då bestämde jag mig liksom för att bibehålla vår vänskap. I vått och torrt, kapten Morgan och Winnerhorse for ever! Så det så! Nu ropar han på mig denna sällsamma sista kväll anno 2008.

 
ANNONS
 
Synne

Synne

31 december 2008 07:16

Fick lite Jungelbokskänsla där alltså....
"Hur tror du att han ska kunna klara sig i djungeln..." Som Baghera säger med överlägsen min till Baloo....
Han klarade sig ju fint.
Lika fint som Captain Morgan smakar....
Så fortsätt njut av den vänskapen du.
Du vet vad du har, men inte vad du får....
Själv sitter jag och njuter en kopp citronte....
Årgång 2008.
Bäst före 11-01-09. Kl 12.31
Undrar vad som händer klockan 12.32

Ha nu en strålande afton.
Med höga klackar och gott i glasen.
Sänder en tanke till dig min vän.
Gott nytt år från Digernes.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

Malva

31 december 2008 11:04

GOTT NYTT ÅR winner....
Vi hörs nästa år
Fortsätt skriva!

 
Johanna

Johanna

31 december 2008 12:26

Hoppas du får en riktigt rolig, skön och trevlig nyårsafton med din kapten och resten av de dina!!
Gott Nytt År!!
Kram// Johanna!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Carina

Carina

31 december 2008 13:08

Haha, när jag var ung bedrev jag och några goda vänner en liten reklambyrå i Robban Aschbergs portuppgång uppe på Söder (sant). Vi hade som tradition att varje fredag efter lunch sänka en flaska Captain Morgan och spela gitarr. Vi kunde bli rätt många i farstun.

Det var tider det och nu önskar jag er alla ett riktigt, riktigt gott slut, gott nytt och gott öl!

http://www.carinadahl.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se