Direktlänk till inlägg 28 december 2008

En familjefest

Av Winner Horse - 28 december 2008 12:06


Eftersom vi är en uppblandad, kanske modern familj, blir de lite utspritt firande. Igår var det fest med familjen på pappas sida. Ny barn, gamla barn, en faster, en ingift, några pojkvänner och blodsband och släktdrag och anknytning. Stim och ståhej och hejsansvejsan.


Vid elva satte lekarna igång, både fysiska och mentala. Vi blir så uppe i varv att vi inte reflekterar över hur galet det kan verka för den oinvigde. Jag läste min dotters sms: herregud nu sitter alla i knät på pappa! ( sant, det var en rolig lek, lite som hela havet stormar ungefär). Sen var del dags för den intellektuella leken ( jojagtackar!). Alla och envar skulle skriva en hemlighet om sig själv, lämna in den till domaren som sedan läste upp alla hemlisar högt varpå man skulle gissa sig till vem som skrivit. Hejdlöst kul! Bland lapparna syntes:

En lång och stor kines är det sexigaste jag vet.

Jag har samlat julkort i 30 år!

Värst var- jag har gjort en tatuering som inte mamma och pappa vet om......


Må så gott i stugorna, nu ska jag njuta av det fina vädret!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se