Direktlänk till inlägg 26 december 2008

En tradition

Av Winner Horse - 26 december 2008 11:49


Vi har lite traditioner på julen, nu lät jag som han i chokladreklamen; hemma hos oss får vi.....

I takt med fler barn blev julen ett evigt ståhej för oss. Vi växlade så att vi var hos min mans föräldrar det ena året, min mamma, och sen min pappa det tredje året. Trevligt förvisso. men stressigt och halvt hysteriskt.

Så tröttnade vi, om tanken är att vi ska umgås, varför kommer ni inte hit? men se det gick inte, ingen kom. Och vi pustade ut. Sedan dess har vi firat vår egen jul, långt från Fanny och Alexander, mer nära oss själva och våra egna traditioner.  Ungarna ser fram emot detta, en jul med familjen.

Juldagen träffas vi ett gäng vänner, som ju också är en sorts familj. Och även om jag aldrig sagt det högt har jag tänkt att det är en restfest. Man tar med sig det som blivit över, så äter vi, dricker, umgås och spelar spel.


Jag har försökt anordna slattfester också.

Jag köper alltsköns tillbehör och gästerna kånkar med sig den där lilla skvätten ur barskåpet som aldrig tar slut. Jag skrev fel förut, jag har ordnat EN slattfest. Mycket slattar blev det, och jag vet inte varför men mina vänner sa till mig; aldrig mer Winnerhorse, aldrig mer!


Ha det fint! Nu promenad!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se