Direktlänk till inlägg 11 december 2008

Julklapp

Av Winner Horse - 11 december 2008 11:00

Ibland överträffar verkligheten drömmen- i dubbel bemärkelse.

Fick precis årets första julklapp, en jättefin uppsättning påslakan. I blått och vitt randigt.


Jag blev SÅ glad!

Jag är trött. Jag vill sova. jag kommer att kunna sova jättegott i våra nya påslakan. Och - färgen blir blå i vårt sovrum. I vårt framtida sovrum.


Det är verkligen tur att jag är trött. Kommer man in i vårt sovrum så kan man rättmätigt fråga sig vad har hänt här?

Dubbelsäng i mitten, udda krukor i fönstret, ledsna orkideer.  Garderobsvägg, där en dörr är borta och två inte går att stänga. Taket är flammigt, någon innan oss gav upp betsningen eller hade grava synfel.  Väggarna är smutsgula med en åttiotalsbård högst upp. Där man lagt in lite strimmor av grönt också. Vad den föreställer - ingen aning- krusiduller kanske.


Ibland så överträffar verkligheten drömmen eller hur var det nu?


jag är faktiskt så lyckligt lottad att jag aldrig har problem med sömnen, men jag känner liksom på mig att jag kommer att sussa lite ännu bättre efter det att vi renoverat i sovrummet.


Mina kollegor fasar för att åka på tjänsteresa med mig. jag är bland det tråkigaste som finns när det kommer till det. I alla fall när det gäller transporten, sen kan jag bli vanlig och stundtals ganska underhållande tror jag.


På tåget till Göteborg, tidigt: ja God natt då! Drar upp jackan och sussar som en bebis. Mina kollegor umgås, jobbar lite och fikar.

På väg hem: men nu har du ju sovit hela vägen ned, nu är du väl pigg på hemvägen?

Njaeejaanejjaavet inte, svarar jag.

Detta har hänt, jag vaknar upp i Södertälje på vägen hem; det där gick ju smidigt! Säger jag och försöker kamma mig lite.

Min kollega (det var synd om honom, han var ensam och hade bara mig till sällskap) säger ganska uppgivet: Tåget är tre timmar försenat!

 
 
Carina

Carina

11 december 2008 15:16

Haha, vi verkar blogga om samma saker vissa dagar. Festligt ;-) Men oj vad våra sovrum skiljer sej åt. Och jag har aldrig somnat på ett tåg. Lyllos dej!

http://www.carinadahl.com

 
synne

synne

11 december 2008 19:03

Precis så där är min styvson.
Han kan gå från sängen till bilen. Innan den ens startat så hör man från baksätet zzzzzzzzz.
Så kommer han på tåget. Nästan innan han funnit sin plats så är det zzzzzzzz....
Förstår inte det där riktigt.

Skrattar åt dina barns önskelistor, för det är väl deras? Jag menar, pojkvän och ett spännande liv.
En rosa helikpter kan kanske vara det lättaste av de tre alternativen.


Så kan jag nog avslöja att våra sovrum är nästan lika. Vet inte vad man ska göra för att fräscah upp det....

Här snöar det mera idag.
Tempen på mellan 4-5 minus.
Snart är det jul....
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorse

11 december 2008 23:48

Skönt att höra att jag inte är ensam Synne, vissa menar att de aldrig stött på någon som kan bestämma sig för att sova för att fördriva tiden liksom. Det är vad jag gör. Min pappa är likadan. Nu ska jag sova i fem minuter, säger han, precis fem minuters snarkningar, sen är det över, så studsar han upp igen. Jag kan göra likadant. Och när jag inte är lika utarbetad som jag är såhär års så vaknar jag utan väckarklocka. Spooky. Eller så effektiviserar vi vår sömn bara. Jag är tacksam för den egenheten i alla fall.

 
Baronessan

Baronessan

12 december 2008 00:21

Jag somnar i bilen (när jag inte kör) men på natten är det värre. Gud vad jag längtar till att få se ditt färdiga sovrum i vackra färger och med en snygg tavla ;D

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards