Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Författare

Av Winner Horse - 24 november 2008 11:42

Jag vill slå ett slag för en författare som heter Carina Dahl, jag har länkat till hennes hemsida till höger här på bloggen.

Läser just nu Familjelyckan som är hennes debutroman  - det är precis som någon annan läsare sa: en saga för vuxna.

jag gillar den skarpt!


Det går att läsa stycken ur den på hennes sida. jag är extra glad, jag vet nämligen att det ska bli en trilogi. Jippi!


Och, detta är bonus, Carinas och min dotter ( nä inte vår gemensamma, utan det handlar om två, nä inte tvillingar heller!).

Börjar om: Carinas dotter och min dotter är vänner!

 
ANNONS
 
Mynta

Mynta

24 november 2008 21:51

...hmmm. ska jag lägga på minnet - hoppas bibblan har tagit in hennes böcker - annars får jag be dem att köpa in dem...
Ska i alla fall gå in på hennes sida och läsa utdragen ur "Familjelyckan".
Tack för tipset! Älskar personliga boktips!!

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Synne.

Synne.

25 november 2008 11:58

Låter som en bra författare. Saga för vuxna är inte alls fel. Ska kila dit och kika.
Ha det gott. Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se