Direktlänk till inlägg 19 november 2008

Bonde söker fru

Av Winner Horse - 19 november 2008 21:04

Nu har jag tillsammans med några familjemedlemmar tittat på bonde söker fru.

Men var är frun då? Frågar 8 åringen och fortsätter; det där är ju ingen bonde, det är ju en tjej.

Och den traditionella 16 åringen förfasar sig över att man kan vara homosexuell och dessutom bonde, bara det ena är ju rysligt äckligt nog.

Och jag önskar att jag kunde vara modern och smart och säga nåt i stil med: men allting är ju möjligt kära barn, men jag håller med. Nej, inte i något i detalj utan bara att programmet borde heta; Bonde söker kärlek.


Men lite "stuck" i tanken är jag. Om man är man och inte tycker om kvinnor, varför blir man kvinnlig i sina drag då? Borde man inte bli mer manlig liksom? Eller menar man att de homosexuella männen egentligen skulle ha varit kvinnor, och varför är då inte lesbiska kvinnor manliga i samma utsträckning?


Jag vet i alla fall att en bonde är en bonde är en bonde. Och han, hon , den eller det söker kärlek och inte en fru.

 
 
Baronessan

Baronessan

19 november 2008 21:37

Ja, det är inte lätt det där att vara "öppen" för allt. Särsklt inte när det blir fel med en fru som ska vara en man.

http://fid.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

20 november 2008 07:41

ja man kan fundera sig galen.. samtidigt kan man fråga sig andra saker.. att sedan klokt förklara saken är det inte relativt omöjligt??

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne.

Synne.

20 november 2008 07:42

Nej inte lätt det där.
Frågan är om det är den manliga delen i den homosexulla som som söker eller om det är den kvinnliga.
Eller....
Nä det blev invecklat det där.
Huvudsaken är att de finner kärleken, vem de än är...
Kramen mig.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Mynta

Mynta

20 november 2008 08:41

Jamen, om man tänker såhär då:
Om man är man och inte attraheras av kvinnor, då måste man ju för att attrahera det manliga könet, försöka bli lite mera kvinnlig, eftersom majoriteten (?) av den manliga befolkningen attraheras av kvinnor...)(och vice versa)
Eller? Äsch, nu snurrade jag in mig igen...

Jag tycker förresten att serien borde heta "Desperat sökande efter någon sorts bekräftelse". Tycker synd om alla deltagande.
Vill inte se på den typen av program - mår dåligt av sånt. Ärligt, faktiskt.
Syr hellre, eller äter en macka eller nåt.

Usch, vad jag lät "duktig", tråkig & präktig nu. Som om jag vet bäst, liksom. Men det vet jag inte, bara att jag faktiskt väldigt ofta väljer bort TV:n. Den stressar mig.
...för övrigt mår jag prima.... =)

Kramar!

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carina

20 november 2008 14:21

Det där är intressanta frågor du ställer Winnerhorse och jag skulle kunna svara dej för jag har gjort närmare ett års research inför de kommande två delarna i trilogin om Fragancia och hennes knasiga familj. Nu känner jag så många bögar och flator och transor, alla av olika kynne och sinnelag, att jag tror mej VETA följande. Det finns lika många variationer där som bland heterosexuella. Många bögar är ju mycket manligare än straighta män och andra är flickor. Det finns också ord och uttryck för hela skalan. Det kan vara så att jag har världens roligaste jobb!

 
Ingen bild

winnerhorse

23 november 2008 17:17

Intressant ämne uppenbarligen.
Skönt att veta att det finns fler som blir förvirrade.
Carina- du har världens roligaste jobb! Jag är inte så ofta avis, men nu ska jag erkänna- ville jag göra en braksucce som författare, ta mina pengar på alla sålda böcker och dra söderut så vill jag göra det med en precis likadan bok som din. Sant. Därför ser jag extra mycket fram emt uppföljaren.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards