Direktlänk till inlägg 6 november 2008

Awardvänner

Av Winner Horse - 6 november 2008 13:06


Jag skulle skicka min utmärkelse vidare. Eftersom jag är novis så vet jag inte om det är förbjudet att skicka den tillbaka - men jag gör nog det ändå.

These are the results and motivations from Winnerhorse jury:


Till Mynta

Hon tror att hon bara fladdrar runt mellan fåglar, tyger och grytor. Men hennes blogg är djupare än så. Jag känner alltid en viss förväntan inför ett besök där hos henne i den skånska myllan. Det är en blogg som förmedlar värme och innerlighet. Och hon känns som äkta vara.

Till Pia

Hos henne händer det alltid massor. Hon skriver om vardagen - med musik, spelningar, kryssningar, barn och hundar. Jag fascineras över hennes blogg, hennes vardag ser så olik ut mot min. Dessutom har hon en stor portion humor.

Till Susanne

Hos henne vill jag bo! Det bakas bullar på höjden och längden, det inreds och väntas på hantverkare som aldrig kommer. Det verkar vara ett tålmodigt hem, med en tålmodig och icke fördömande supermamma i spetsen för den stora familjen.

Till Persilja

Den mest surmulne, ibland trötta och kritiska människan blir glad och upplivad hemma hos henne. Så mycket färg, hela hennes blogg är energisk. Jag blir glad och förstummad. Men det är inte flåshurtigt och gulleduttigt, hon varvar med tänkvärda och kristiska analyser.

Till Baronessan

När jag är hos baronessan möts jag av kritiska  och ack så viktiga inlägg i debatten, alltid med en humoristisk touch. Läs själva, och kolla på hennes vackra bilder. En stimulerande blogg som leder till eftertanke och vilja att prata vidare!

Till Synne

Här bloggar Norges okrönta mästarinna på fotografisk blogg. Alla hennes inlägg blir så intressanta i och med att hon illustrerar allt med kameran i högsta hugg. När jag är inne hos henne känns det som om jag också varit med på hennes promenader eller shoppingturer. Dessutom är hon en flitig kommentator på andras bloggar- guld värt!

Till Johanna

What you see is what you get känner jag hemma hos henne. Det finns något äkta där. Jag får följa med henne ut i skogen, och följa med på det superhemliga bröllopet. Fina bilder och en fin tjej, trots att vi inte träffats in real life.


Bloggandet är så kul! man möter så många människor och får ta del av både stora beslut och små detaljer.

 
 
Pia

Pia

6 november 2008 16:00

Åhå!! Man tackar :=)
Det var inte illa det!
Kul att du tycker det finns humor i det jag skriver :=)
Jag måste erkänna...återigen...att jag fascineras av ditt sätt att få en att känna sig så speciell och utvald!
Hur bär du dig åt?? Lär mig!!
Massa kramz från händelsernas centrum ;=)

http://www.piajonsson.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

6 november 2008 18:02

Stort tack! Vad gullig du är, jag blev jätteglad!! Kram!!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

6 november 2008 19:24

säg till när jag ska bädda extra i rummet för gäster i fall du skulle vela flytta in...

tack! för värmande ord.. man blir generad ju!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

7 november 2008 02:25

Jaha ja....
Sitter här och vet ärligt talat inte vad jag ska säga.
Inte ofta jag tappar talförmågan måste jag erköänna. Men dina ord gjorde mig helt stum.
Blir rörd, känner mig ödmjuk och glad samtidigt.
Jag får helt enkelt bara säga TACK. Från djupet av mitt hjärta.
Kramen från nabolandet.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Mynta

Mynta

19 november 2008 08:02

Dö inte nu bara - det är jag - hon; Mynta, du vet...
...inser ju att jag borde vara inom här och tacka också - inte bara bland mina egna kommentarer - förlåt!! (Skyller på dålig blogguppfostran...)
TACK!
Jag känner mig hedrad över att få utmärkelsen från just dej - innehaverska av en ytterst intelligent blogg full av humor & självinsikt!! Du skriver underfundigt och drar dig inte för att ta upp känsliga ämnen och "obekväma" ståndpunkter! Jag älskar sånt!
Sen att du är genomtrevlig att ha och göra med, gör ju inte saken sämre...
Skånekramar från Mynta.

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards