Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Heja Anders

Av Winner Horse - 31 oktober 2008 12:48


Det här är så himla rätt. Låt oss vara lite osvenska och följa hans uppmaning. I Frankrike, någon gång på 80talet, var bönderna missnöjda med någon reform- de demonstrerade storstilat med sina traktorer. med trafikkaos och lagändring som påföljd.

Var lite osvensk du med.

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

1 november 2008 15:18

Okej, Jag kör fram traktorn så tar vi en repa runt bankerna...

http://viskning.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorse

3 november 2008 23:25

Skönt att du hakade på baronessan! Jag trodde nästan att jag skulle bli uthängd, när alla mina läsare skulle följa uppmaningen - det var HON Hästen som startade upproret. Uppviglare där! men se, det är nog bara du och jag som fattar galoppen- ingen annan har aviserat intresse.
Jag tar med mig en grep så möts vi i skymningen, kodord: viärinteriktigasvenskar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se