Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Stajlat

Av Winner Horse - 29 oktober 2008 14:15

Nu har jag stajlat till bloggen lite. Melonerna blev väldigt gröna.Men dom piggar kanske upp.


Jag saknar möjligheten att ladda upp bilder, jag är så ledsen för det. Kameran funkar, det är programvaran som saknas, bortstädad efter en totalomstart på datorn. Så kan det gå om man städar för mycket!


Akta er för det!

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

29 oktober 2008 14:36

Kul att du är tillbaka! Blev lite orolig ett tag där. Trodde ni hade gått lös på varandra med Monroe-tavlor och så. Ja, man ska passa sig för att städa för mycket - särskilt på vissa ställen. Den plats som för tillfället kan verka så logisk att lägga sina saker på, kan nästa vecka vara helt ologisk.

http://viskning.blogspot.com

 
susanne

susanne

29 oktober 2008 17:01

lysande med den nya stylingen..
och ord ja ..svenska är ett fattigt språk...
ta tex arabiskan när du beskriver ett ord tex röd-- så talar du om om det är röd färg röd som blod. röd som kärleken. osv..med ett ord för benämningen :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

29 oktober 2008 18:53

Hej du! Skulle gärna ge av min energi om jag hade överflöd. Jag ger en falsk bild i min blogg. Jag försöker lura mig själv lika mycket som jag verkar lura andra. I själva verket har jag nästippen strax ovanför vattenytan. Bloggen är min livlina. På nätterna drömmer jag om hur jag missar julaftnar som jag lovat ordna och flygresor jag måste hinna med. Springer och springer och försöker ringa ett samtal för att tala om att jag är sen men kan inte slå siffrorna. Har panik och hjärtklappning. Allt hänger på mig och att jag kommer fram. Jag hinner aldrig fram. Sån är min natt. På dan försöker jag låtsas som inget. Men tro mig, mitt liv är kaos, jag hinner skapa och jag hinner blogga om det men det är i princip allt jag hinner. Det är en nödutgång för mig att sätta mig i kaoset och stänga av. DU däremot verkar hinna vårda din relation med din man, dina vänner, ordna fester osv osv. Allt är en fråga om från vilket håll man ser det. Grannens gräs är alltid grönare? Du behöver inte ta ett djupt andetag längre när du går in till mig. Gå istället in och se hur bra jag är på att trolla bort skit. :D

 
Johanna

Johanna

29 oktober 2008 19:33

Vilka läckra melonisar, de piggar upp i höstmörkret må jag säga! Blir nästan lite sugen...

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

30 oktober 2008 08:50

Hej på dig.
Så du kan rekomendera en källarröjning med andra ord.
Har varit dålig på bloggandet sista veckan, men har nynäshamnsbesök så du kanske försår.
Återkommer snart i full kraft.
Fixa nu så du kan lägga upp bilder.
Kramen på dig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se