Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Rapport Loppis

Av Winner Horse - 26 oktober 2008 21:11


Nästan allt sålt.  Farmors servis gick till en dam som inte talade svenska. Jag slipper ha dåligt samvete för att jag tyckt den var ful sen jag fick den. Nu har den fått ett nytt liv hemma hos en annan familj. Ett värdigare liv än att stå inknölad i ett hörn, i en kartong dessutom! Tack farmor!


Och skridskor och lampor och små kusidiulliga saker som glittrar lite som ingen j...l vill ha- trodde jag - gick som smör. 

Och kul.

Och slänga käft

Och kränga.

Och snart tomt i förrådet.


Kom bara hem med en skål och ett otroligt kult tennisracket med fodral och allt, knappt använt, från 60 talet.  10 kronor styck.


Dagens tips inför en eventuell loppis - skit i pengar och sentimentalitet - bara gör det! ( Baronessan!) 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

27 oktober 2008 00:08

Ja, jag vet - men istället var jag iväg idag och köpte ännu mer saker (läs skräp)! Vill man se vad, får man gå på den andra bloggen. http://svalangen.blogspot.com
Tänkte på dig - var höll du hus - det spöregnade.

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se