Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Nyfiken!

Av Winner Horse - 17 oktober 2008 21:25

Jag har sett att antalet besökare till min blogg ökat lite.


Det gör mig nyfniken.


Vem är du?


Därför handlar min omröstning om just det.


Det har varit tunnsått med kommentarer på sistone, jag tycker det är väldigt KUL - lämna gärna ditt signum!


/ Winnerhorse

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

17 oktober 2008 21:38

Jag håller med dig, hos mig ökar också antalet läsare men kommentarerna minska i samma takt som läsarna ökar...
Konstigt...

http://crosscreekrapids.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

18 oktober 2008 08:27

Jag är här :D
Kram på dig.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

18 oktober 2008 08:40

jag försöker reka din blogg för den är så fantastiskt underhållande!
folk som hittar hit stannar för den är så bra!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

winnerhorse

18 oktober 2008 11:11

Hej Synne! Kul att du är här, jag är ofta inne hos dig också.
Hej Ingela, visst är det väl konstigt? jag loavar att jag ska bli bättre på att kommentera när jag är inne hos dig!
hej Susanne, jag blir jäääääätte glad av din kommentar! Härligt att komma in och kika på ditt liv i din blogg också.

 
Baronessan

Baronessan

18 oktober 2008 15:09

Jag klickade i "på annat sätt" eftersom det var du som hittade mig, och sen blev jag fast! På min blogg räknas bara de unika besökarna. Det kan ju många gånger vara folk som kommit vilse och klickar bort en fortare än man säger "blogshit". Det är ju mer intressant med de återkommande gästerna.

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se