Alla inlägg under september 2008

Av Winner Horse - 24 september 2008 23:12

Hemma igen efter föreläsningsserie i Göteborg och Malmö! Kul. Har ätit hotellfrukost, mmmmm! Ingen frukost är så god som den!


Jag har en fantastisk talang. Jag kan bestämma mig för att - nä det här är tråligt- och så kopplar jag på sömnmaskinen. Jag kan sova oavbrutet på tåg, i bil, på flyg. Inte så kul för mina medresenärer kanske, men för mig är det en tillgång. 


Tjingeling- sova i egen säng, härligt!

ANNONS
Av Winner Horse - 22 september 2008 14:46

Ok, kul för henne, född kille nu tjej.


Nästa steg, våra barnbarn eller barnbarnsbarn;


Mamma jag tror jag är en varg egentligen.

Lilla unge, in på operation - du måste ju kunna resa ragg.


Och jag är ju egentligen en ko,

Men mule är ju en mänsklig rättighet, in och fixa bara, jag beställer tid!


I dont know. Jag kanske är en gammeldags människa i huckle, men there is something strange going on out there....

ANNONS
Av Winner Horse - 22 september 2008 14:41Jag tror jag vill åka till Lesotho och bli gruvarbetare!

Av Winner Horse - 22 september 2008 13:02

Ett tips som jag gärna delar med mig av, som kan lyfta en sketen måndagskväll till oanade höjder!


Ofta fastnar man i nämen jag hinner inte, eller kan du inte, eller måste du och kan inte du snälla, göra si och så och plötsligt går man omkring som pacman på varandra och bara glappar med öppen mun.


Vi brukar leka en lek. Ofta runt middagsbordet. Det går till å här, jag kastar ut ett påstående om min son till exempel: du är oerhört lojal, han kontrar med att säga något positivt om någon annan; du har humor till lillasyster till exempel. Reglerna är lätta, man får ine komma undan med att säga att du har en fin jacka eller snygga överarmar eller så. Det måste handla om ens person. Oerhört intressant, självstärkande och kul!


Man växer! Enskilt och som familj.

Av Winner Horse - 22 september 2008 12:53

Ok, jag ska delge er mina innersta tankar! :) Eller inte


Jag brukar fundera så här: undrar om jag skulle tycka om mig själv idag? Alltså om jag backar bandet till för tjugo år sedan eller mer, säg att jag är 20 bast och träffar mig själv i dagens tappning. Kanske hemma hos mig själv.

Ungefär så här:


 Men herre jävlar så präktigdu har blivit, vart tog globetrottern och vilden och anarkisten vägen egentligen? Du har ju blivit mullig, urk! (20)


Ähum, försvann på vägen typ (nutid, lite förlägen) men jag är fortfarande en festprisse, men det är klart det blir inte så där värst många fester nu för tiden.


Nä, jag kan tänka mig det. Du har ju fan blivit trist! (Hånflin, 20 år)


Nä du din lilla snärta, du har en lååång väg att gå innan du fattar vad livet handlar om!


Så där kan jag hålla på ett tag, det är ganska kul. Prova!

Av Winner Horse - 21 september 2008 10:11

.. så tänkte jag igår när jag var på Sveriges största nöjesfält.

När attraktionen Hangover fortfarande fanns skrek jag så mycket och hade en sån ansiktsfärg att den finniga killen mittemot sa till min man (!) när vi klev av: tack för att hon inte kräktes på mig!


Jag skulle visa min man att jag inte är någon fegis, och åkte uppskjutet. Det var OK men jag fick ont i magen, jag kom på varför efter ett tag; jag hade just genomgått ett kejsarsnitt, allt ramlade väl huller om buller där inne.


Sen var jag på ett företagsståhej för ett par år sedan och hade förmånen att få åka Balder helt fritt - det var bara vi där. Jag klev inte ur emellan och kände mig illamående efter tredje eller fjärde resan - klev ur och kände mig lycklig, det var en förmån jag minsann utnyttjat, något att berätta för barnen, tänkte jag ända hem til hotellrummet där jag kräktes.


Igår blev det mer lugna attraktioner, och mycket studier, det är SÅ roligt att spana in folk på dessa platser. Och det är ju till och med gratis.


Må väl!

Av Winner Horse - 18 september 2008 22:52Visst borde det  stå blogga in istället för logga in på första sidan. Och naturligtvis blogga ut. Någon som tänkt på det mer än jag?

Av Winner Horse - 18 september 2008 22:45


Jag läste ett mysko recept på pesto gjord av svamp. Provade ikväll.  Men jag kunde i vanlig ordning inte hålla mig till receptet. Oftast ser jag receptet som en ram, en struktur, ett yttre hölje jaaaa ni fattar va? Sen fyller jag det med eget innehåll. Lägger till och drar ifrån. Ohjälpligt.


En gång har jag dock hållit mig till receptet till punkt och pricka. Fick en bok med thailändska recept för många herrans år sedan. Man skulle riva galangalrot, smula Kaffirlimeblad etc. Jag fattade verkligen ingenting.

Tog boken, gick in i thaiaffärren, visade receptet och fick en egen ciceron på min shoppingrunda. Ordlöst nästan, jag kunde inte thai och hon kunde inte så bra svenska.  Men herre jävlar vilken god mat det blev! 

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se