Direktlänk till inlägg 29 september 2008

inte så bra...

Av Winner Horse - 29 september 2008 19:21

Höll föredrag idag igen, ganska många i publiken. Väääldigt många (150).

Allting var precis som vanligt. Ända tills.....jag insåg att jag skulle skutta om kring med en mikrofon i näven, typ singstar. Det rubbade alla mina cirklar, jag gjorde ett uselt framträdande idag. På grund av en sketen mick.  Jag brukar ha en liten mick, en mygga, så att jag kan vifta med armarna och illustrera mina ord. Jag tror jag blev alldeles formell och tillknäppt, kanske för att jag trodde att jag när som helst skulle imitera Fred Astaire, sjunga och steppa lite?


Nu blev det ingen mygga, jag forcerade mitt föredrag kändes det som och stod med armarna i kors, så gott det går med en mick i handen.


Dagens insikt:  jag är ett vanedjur. Jag är inte Fred astaire. Jag kan inte sjunga. Jag kan inte ( men vill gärna) steppa. Orden behöver viftas fram. Och jag har prestationsångest.

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

30 september 2008 01:10

Jaså, du är en viftare du. Själv skulle jag nog tycka att det vore tryggt att ha något att hålla i om det så bara är en mick. Lite som "spiskroken farbror Melker". Det var säkert ingen mer än du som upplevde det som forcerat. Fixa en duschhållare att ha runt halsen till nästa gång så kan du hänga micken i den :)

http://viskning.blogspot.com

 
Synne

Synne

30 september 2008 06:03

Jag tycker du är duktg. Jag hade aldrig vågat det du gör. Inte för alla pengar i världen.
Kram på dig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

30 september 2008 07:09

fy stackare det är inte kul vem är inte ett vane djur? känner igen mig!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

winnerhorse tackar

30 september 2008 10:59

Tack för era snälla och uppmuntrande kommentarer! jag somnade som en stock igår och sov bort min prestationsångest. Nu känns det lite bättre, inte minst för att det är en strålande vacker höstdag och för att det finns så många andra viktigare saker att tänka på än trasslet med en mick!

 
Johanna

Johanna

30 september 2008 23:40

Blir ju lixom lite nyfiken här, vad föreläser du om?? =)

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se