Direktlänk till inlägg 26 september 2008

Frukt- eller åtminstone benstund!

Av Winner Horse - 26 september 2008 20:42

Häromkvällen kom ett hunddagis på tal. jag skojade med denjag talade med och sa- jag undrar när hundarna har fruktstund, eller nej förresten benstund? Sitter Fido på klistermärket Bananen på golvet och Bosse bredvid på nyckelpigan och så leker hunddagisfröken björnen sover med dem? 


Min diskussionspartner tyckte nog jag spårade ur lite när jag fantiserade om utedagar och matsäck och skridskor och allt sånt som jag lärt mig att man gör på dagis. Fast för hundar. Det kändes gulligt liksom. Fido har ätit duktigt och bajsat och sovit middag idag!


Då fick jag till min bedrövelse höra hur de gör på de där hunddagiset egentligen- stänger in dem i burar! Annars skulle de ju bara bråka! Jag börjar nästan snyfta, usch!

 
ANNONS
 
Synne

Synne

27 september 2008 12:45

Ja du, man kan sitta och fundera och bli ganska fundersam.
Tror det finns hunddagis där de inte stänger in hundarna i burar. Men de är nog få.
Ser för mig grannens två hundar, Erri och några jyckar till som sitter/ligger på olika klistemärken med varsitt tuggben....
Jisses...
Ha nu en bra dag.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

27 september 2008 17:43

Kanske därifrån uttrycket "hundliv" kommer.

http://viskning.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorse

27 september 2008 21:07

Ett attans hundliv, ja- det har du rätt i!

 
Linda

Linda

5 mars 2011 15:52

Hej!
Snubblade in här, hoppas du hittar min kommentar trots att inlägget är gammalt.

Ville bara torka dina tårar, på hunddagis stänger man absolut inte in hundar i burar. Det krävs tillstånd för att bedriva verksamhet med hund, och det ställs enorma krav. Jordbruksverket och länsstyrelsen är dom som godkänner hunddagis, sätter upp regler och ser till att de efterföljs. Idag går det enligt mankhöjd, en hund med mhöjd över 65 cm ska ha en yta på minst 6,5 kvm, sen ökar ytan med viss kvm per hund (beroende på hur stor hunden är) Man får ha max 10 hundar per box (eller rum om du tycker det låter bättre, det är ju mer så det ser ut, med soffor och bäddar osv)

Jag är hunddagisfröken själv, och jag kan garantera dig att på de flesta dagis mår hundarna toppen. Det märks om inte annat på när dom stretar och drar hela vägen TILL dagis på morgonen ;)

Vänligen
Linda

http://livetmedhundar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se